Video's - 12 februari 2019   19:37 Dit zijn de 5 vetste tricks aller tijden tijdens de Freeride World Tour

Door:

Een lijn uitzoeken die het podium van de Freeride World Tour haalt is al lastig, laat staan er ook nog eens een trick tussendoor fietsen. Toch hebben deze atleten het gedaan en dat was niet voor niets!

De oplettende lezer zal bij het zien van het onderwerp een feeling krijgen dat ze ‘m al hebben gezien, maar we kunnen je melden: dat is niet het geval. Of nouja, het kan zijn dat je er snel bij bent en dat je ‘m via een ander kanaal op je scherm getoverd hebt, maar via ons…

…Nope. Enige waar je aan kon denken was toen de Freeride World Tour het wel leuk leek om de top 5 tricks van de 2018 editie online te gooien. Dat was zeker een mooie aanwinst voor het internet, maar een edit maken over de top 5 tricks aller tijden?

Dat klinkt ons nog beter in de oren. Nu komt dat ook wel om de doodeenvoudige reden dat we niet alle tricks op ons netvlies hebben staan en daardoor nog wel verrast worden door dit soort edits. En dat is des te leuker!

Maar goed, het is geen nieuws dat de Freeride World Tour wel fan is van dit soort edits. Zo waren er al beelden online gekomen over de top 5 hardste crashes, maar ook de vetste backflips hebben hun weg richting het internet al gevonden. En daar komt nu dus de top 5 vetste tricks bij. Welke gaan we hierna zien?

We hebben geen idee, maar zoals je merkt zijn ze altijd welkom. Ook al missen we wel een aantal tricks? Mmm, naja, we wachten rustig af totdat deel zoveel van deze reeks online gaat komen en dan bewegen we gezellig mee door ‘m aan je te laten zien. Dus stay tuned!

 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's