Video's - 5 november 2019   12:21 Dit zijn de eerste beelden van Henrik Harlaut’s 2-jarig project ‘Salute’

Door:

Henrik Harlaut is druk bezig met het schieten van z’n nieuwste project en de eerste beelden van ‘Salute’ zijn nu te bekijken. “This is a SALUTE to freeskiing. Aaaaouuuu!”

Het is niet iets wat we graag doen, maar we moeten wel. We zullen je bij deze dan ook meteen maar even uit de droom helpen als je denkt dat je ‘Salute’ in de aankomende periode kunt gaan bekijken want dat is eh… Niet het geval. ‘Salute’ van Henrik Harlaut gaat zelfs dit seizoen niet meer het licht zien.

Wachten moet je dus nog zeker een jaar, waardoor het eigenlijk best wel dubbel is om de eerste beelden al te bekijken. Aan de andere kant is het natuurlijk erg aardig van Henrik Harlaut dat hij nu al de eerste shots aan het grote publiek toont.

Voor beide is dus wat te zeggen en als Harlaut probeert om met deze beelden de hype rondom ‘Salute’ alvast te starten dan is hij goed bezig. Het is namelijk maar één minuut, maar daarin zit al zoveel verwerkt waardoor het geen vraag meer is of hij gaaf gaat worden, maar enkel hoe gruwelijk gaaf hij gaat worden.

De beelden van hieronder kan je zien als een soort van recap van het afgelopen seizoen en als we Henrik Harlaut mogen geloven gaat er komend seizoen weer zoiets gefilmd worden. Al met al wordt dat dus extra nice en je gaat dus meegenomen worden langs alles wat Henrik Harlaut z’n hart extra doet kloppen. Van backcountry tot de urban shots, van behind the scenes tot het park… Dit gaat er eentje worden.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's