Video's - 4 mei 2018   9:38 Dit zijn de gaafste GoPro momenten van Audi Nines 2018 in Sölden

Door:

Een highlights edit maken van Audi Nines 2018? Ha! We beklimmen nog eerder ongetraind en in onze onderbroek succesvol de Himalaya dan dat we hierin zouden slagen, maar GoPro heeft wel degelijk een poging gedaan!

Want let’s face it. Het is werkelijk waar onmogelijk te noemen om een edit te maken met enkel de hoogtepunten van Audi Nines, right? Dat zagen we bij Nine Knights, dat zagen we bij Nine Queens, Nine Royals en al helemaal bij de laatste editie van dit brute evenement.

Dit niet alleen omdat er nu meer atleten langs mochten komen, maar ook omdat ze bij Audi Nines gewoon even extra, extra, maar dan ook echt extra dik hebben uitgepakt. Want een SlopeX parcours met looping en andere vage features?!

Daar willen we wel heel graag beelden van zien en we zitten ons nog steeds half te verbazen waarom we niet gewoon de hele week via de livestream mee mogen kijken. We zeggen trouwens even ‘half te verbazen’ aangezien de andere helft van ons niet zo naïef is en weet dat de footage die eruit gaat komen extra wordt geboost door atleten en dergelijke omdat er…

…Dan ook geen ander kanaal is waar je de beelden kunt zien. Verder is er wel degelijk een half uur mee te gluren met Audi Nines, maar goed… Dat is uiteraard niet meteen alles wat er te beleven valt. Anyway, livestream of geen livestream, wij zijn blij dat GoPro een highlights edit online heeft weten te flikkeren want man, wat zouden we graag bij dat evenement zijn zeg. Check snel de beelden, wat was volgens jou het vetste hoogtepunt van de week?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's