Video's - 26 januari 2020   15:11 Dit zijn de GoPro hoogtepunten van de Freeride World Tour 2020 in Japan

Door:

Maak je maar op voor heel wat onboard actie uit Japan, de Freeride World Tour heeft namelijk alle runs op een hoop geflikkerd en de gaafste eruit gevist!

En dat laatste was nog wel even een dingetje trouwens. Tijdens de eerste stop van de Freeride World Tour was er namelijk genoeg te bekijken en ook toen kon je al via onboard beelden meekijken hoe de atleten het voor elkaar kregen om naar beneden te komen.

Maarja, dan moet je wel hebben gekeken he. Zoals we ook al bij de wedstrijd recap zeiden komt de analyse nog rondom de livestream welke geen livestream is, hier is het enkel en alleen feest rondom de beelden die de Freeride World Tour er zelf uit heeft gehaald en in een edit heeft gezet.

Want we hebben de livestream al gezien, de uitslagen inclusief winnende runs staan online, de highlights edit van snowboard én ski heeft de revue al gepasseerd. Wat kan een mens nog meer willen rondom een wedstrijd?

Nou, juist, de onboard beelden! En laat de Freeride World Tour die nou net online hebben gezet! Jeetje wat zijn we toch weer verwend met een organisatie zoals dat. Als ze dat nou ook nog eens met de livestrea…

Nee! Nee! Nee! Gewoon, nee! We gaan het er nu niet over hebben.

De onboard beelden doen goed hun werk want sommige jumps zien er vanaf de ingezoomde camera wel huge uit, maar als je dan nog even over de schouder van die atleet kan meekijken is het helemaal feest. Dat is dan ook precies wat er nu gaat gebeuren, net zoals de crashes trouwens.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's