Video's - 2 februari 2017   9:13 Dit zijn de hardste crashes die Matchstick Productions in 25 jaar heeft gefilmd

Door:

Meestal schotelen we je een crashedit voor die vastgelegd is voor een film of webserie, maar dit keer laat Matchstick Productions zich van een andere kant zien. Matchstick Productions is namelijk al een kwart eeuw aan het filmen en we hoeven je niet te vertellen dat ook daar veel verkeerde keuzes tussen hebben gezeten. Zoveel zelfs dat ze er een heuse ‘Greatest ski crashes ever’ van hebben gemaakt want eh… Zien we daar op 1 minuut 35 de langste tomahawk aller tijden?!

Goed dat je door hebt geklikt want er staan me toch een aantal crashes op je te wachten, daar gaan je haren van overeind staan. Als je die hebt uiteraard. Niet alleen gaan er namelijk atleten op hun bek terwijl ze een enorm steile berg afknallen, ook de parkratten hebben zo te merken ook wel eens problemen gehad om overeind te blijven staan.

En laat nou net op al die momenten een cameraman van Matchstick Productions klaar staan om alles te filmen! Tegenwoordig is dat eigenlijk niet eens meer een vraag, maar wanneer we even 25 jaar terug in de tijd gaan is dat uiteraard een ander verhaal. Toen deden ze er alles aan om het op video te krijgen, nu moeten ze knippen in alle beelden die ze hebben geschoten.

Hoe dan ook, the Greatest Hits van Matchstick Productions’ crash edit heeft het licht gezien en daarmee staat er vijf minuten aan head first, vliegende ski’s, faalhazen en wat allemaal nog meer op je te wachten. Meestal krijg je een crash edit te zien van een paar minuten waarin de crew harder dan hard op z’n plaat gaat, nu zijn er dus vijf én is er een mogelijkheid dat er ook nog eens een tweede deel uitkomt! Ja, het 25 jaar al bezig zijn met filmen heeft zo zijn ‘voordelen’ voor die crash edits.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's