Video's - 22 april 2015   10:02 Dit zijn de hardste crashes van Red Bull Crashed Ice 2015

Door:

De atleten bij Red Bull Crashed Ice nemen de term ‘Crashed’ soms iets té serieus en dat blijkt nog maar eens in onderstaande edit. Red Bull heeft namelijk een aantal crashes van het seizoen 2015 achter elkaar gezet die zelfs zeer doen wanneer je achter de computer zit, dus dat zegt wel genoeg!

Je hoeft geen wetenschapper te zijn om te weten dat Red Bull Crashed Ice je aardig wat blauwe plekken kan bezorgen wanneer je niet goed uitkijkt of wanneer je even een verkeerde inschatting maakt hoe je de bocht gaat aansnijden. Die boarding geeft namelijk weinig tot niets mee en we zien het allemaal wel op de livestream voorbij komen, maar nu het zo achter elkaar gezet is doet het allemaal toch nog wel even wat extra zeer.

En dan zijn we blij dat we niet met onze helm even het ijs moeten kussen! Daar is natuurlijk niemand voor te porren, ook al betekent een deelname aan Red Bull Crashed Ice ook meteen dat je een hele hoop mooie momenten meemaakt. Want wat te denken van die meer dan honderd duizend toeschouwers die je op de finaledag nog eens extra adrenaline geven? Of dat je, wanneer je goed genoeg bent, de beker mee naar huis mag nemen? Dan hebben we het eigenlijk nog niet eens gehad over het hele sfeertje wat Red Bull altijd weet te creëren én het feit dat je werkelijk waar overal op de wereld terecht komt door die wedstrijden.

Maar goed, de sport moet je uiteraard wel liggen want een normale sterveling zou voor geen goud van die baan af gaan terwijl mannen als Bart van Roosmalen en Danny Hansen juist extra gefocust zijn om zo snel mogelijk over dat steile parcours af te dalen. Het filmpje duurt maar een minuut en toch is hij lang genoeg om een aantal keer ‘ouch’ en ‘aii, dat moet zeer hebben gedaan’ te denken. Daar is zo’n video waarschijnlijk ook wel een beetje voor gemaakt, dus we houden ons vanaf nu even stil zodat er genoten kan worden van de hardste crashes uit het 2015 Red Bull crashed Ice seizoen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's