Video's - 19 december 2018   16:18 Dit zijn de heerlijke backcountry hoogtepunten van Travis Rice uit 2018

Door:

Travis Rice die een korte edit online zet waarin hij enkel z’n backcountry hoogtepunten dropt? Die moet je even zien!

Want kijk. Hoe irritant we het ook vinden dat we alleen maar een korte edit te zien krijgen en niet een documentaire van pak ‘m beet dertig minuten met behind the scenes beelden… Ergens zijn we ook wel blij dat Travis Rice de moeite neemt om ons toch nog wat shots voor te schotelen.

Gewoon, omdat het kan.

Denken we. We hebben echt geen idee waarom ze voor dit hebben gekozen maar zie je het ons boeien? Oh, wait, we praten tegen iemand die ook naar een scherm zit te turen, dus laat die vraag bij nader inzien maar zitten. Anyway, hij duurt dus maar iets meer dan een minuut en dat is volgens ons te kort. Maar wat kunnen we er aan doen? GoPro bellen met de tekst dat we boos zijn en dat we een brief gaan schrijven waarin we vertellen hoe boos we zijn?

Beetje overbodig. Nee, we hebben ons er dus maar overheen gezet en nu genieten we samen met Travis Rice van z’n hoogtepunten. Want dat deze beste kerel kan snowboarden, dat hoeven we je niet meer te vertellen. GoPro heeft overigens zelf ook nog wat te melden over Travis Rice z’n avontuur. “Travis Rice’s 2018 was not half bad. Ride along with him as he explores the backcountry of Alaska, British Columbia and Japan searching for the freshest pow and some memorable runs.” en dat doen we dus maar al te graag. Check ‘m!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's