Video's - 18 april 2017   13:59 Dit zijn de hoogtepunten van Jon Olsson’s jaar in één brute edit

Door:

Of we nog één keer over Jon Olsson z’n schouder mee willen gluren terwijl hij ons meeneemt langs zijn avonturen in de sneeuw en zon zodat we de 365 vlogs in minder dan 9 minuten kunnen bekijken? Ja hoor, daar hebben we wel even tijd voor!

Sterker nog, daar maken we gewoon even tijd voor vrij én we halen tegelijkertijd extra bakjes want hij heeft niet voor niets de stempel badass gekregen. Dat heeft hij namelijk wel dubbel en dwars verdiend en tja, nu de zomer er aankomt is het gewoon hard hopen dat hij richting Nieuw Zeeland afreist om daar te gaan skiën!

Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren is nog even twijfelachtig, want we zagen de afgelopen keren hoe vaak hij alsnog richting een andere plek ging om te chillen terwijl hij had kunnen gaan skiën. Maar hey! Laten we nu daar niet weer over starten want dan begint het op zeiken te lijken. En dat willen we natuurlijk niet.

Want de beelden die hieronder op je staan te wachten, mamma mia wat zijn dit heerlijke shots zeg. Echt lekker welteverstaan. Toegegeven, de vorige keer, bij z’n 365e vlog, dachten we dat er zo’n edit aan zat te komen, maar dat bleek dus niet het geval te zijn. Beetje jammer was dat wel, maar goed…Wanneer hij de keer erna wel uit de doeken wordt gedaan dan hoor je ons zekers te weten niet klagen hoor!

Hoe je het namelijk ook wilt wenden of keren, Jon Olsson heeft nou eenmaal een enorm interessant leven en we zijn blij dat hij daarover vlogt. Dat blijkt nog maar eens, check dus héél snel hieronder het enorm bruut in elkaar gezette beeldmateriaal! Klein detail die we je nog even moeten vertellen over deze beelden, ze zijn niet door Jon Olsson geëdit. Dat is door ene Florian Landenberger gedaan.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's