Video's - 1 februari 2019   20:20 Dit zijn de hoogtepunten van X Games Aspen 2019

Door:

Geen zin of tijd om alle vier de dagen terug te kijken, maar wil je tegelijkertijd ook niet alle mooie momenten missen? Bij deze hebben we de oplossing want alle hoogtepunten zitten in minder dan vier minuten!

Een fijne bijkomstigheid is het zeker want we snappen best dat je niet veertien uur de tijd hebt om alle shows van X Games Aspen eens volledig aan je voorbij te laten gaan. Kijk, het zou wel nice voor jezelf zijn als je het deed, want er zit zeker het een en ander in wat de highlights niet heeft gered, maar hey… We judgen niet.

Hoe dan ook, het afgelopen weekend stond zoals je wellicht al wel hebt gemerkt in het teken van X Games Aspen 2019 en na na vier dagen is het einde dan in zicht. Jammer genoeg moeten we zeggen, want er zaten me toch heerlijke wedstrijden tussen zeg! Tijd om de balans op te maken zal je zeggen en dat is precies wat X Games hieronder heeft gedaan.

Lekkere tricks, mooie shots en blije gezichten tijdens de prijsuitreiking, deze edit heeft uiteraard alles in zich wat je nodig hebt om even lekker energie te krijgen. Voor nu is het uitkijken naar Noorwegen waar de andere editie van X Games gehouden gaat worden en tussen deze twee wedstrijden zit uiteraard nog wel het een en ander. Op het gebied van freestyle natuurlijk met de Burton US Open bijvoorbeeld, maar ook freeriders kunnen de komende periode hun geluk niet op!

Maar dat zijn dingen voor later, voor nu kan je hieronder tegoed doen aan alles van X Games Aspen 2019. Voor de volledige shots en runs kan je hierrrr terecht. Check ‘t!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's