Video's - 1 maart 2017   9:18 Dit zijn de meest gave beelden van Red Bull Playstreets 2017

Door:

Zeggen dat we genoeg hebben van Red Bull Playstreets 2017 is net zoiets als zeggen dat je graag naar je schoonmoeder wilt, dat doe je namelijk gewoon niet. Bad Gastein was afgelopen weekend dé plek voor brute beelden en die heeft Red Bull nu in een paar minuten gedrukt zodat wij weer onze kaak van de vloer kunnen rapen. En laten we dát nou uiteraard wel met alle plezier doen, dus snel even doorklikken!

Wil je nou eerst de complete recap inclusief foto’s en video’s lezen en bekijken voordat je je hieraan waagt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Eigenlijk hebben we er al een hele hoop over verteld, maar wanneer Red Bull nog maar eens gezellig met beelden op de proppen komt waar we warm voor lopen… Ja, dan gaan we uiteraard overstag. En eerlijk is eerlijk, we hebben naar de onderstaande beelden gekeken en daaruit merkten we toch aan onszelf dat het erg lekker is hoor!

Die beelden dan he. Niet Bad Gastein zelf, want dat vreet zo lastig. Red Bull Playstreets 2017 mag van ons de boeken in als een prima succes en dat terwijl de winnaar van het verhaal, Jesper Tjäder, best wel vaak hetzelfde deed. Maar hey! Daardoor kon hij naderhand wel richting de hoogste trede van het podium.

Ook al gaf Andri Ragettli niet erg veel mee hoor! Ook al bleek het niet genoeg te zijn en kon Jesper er met de hoofdprijs vandoor. Verder waren het natuurlijk niet alleen Andri Ragettli en Jesper Tjäder die zich in de spotlights wisten te stunten, ook de andere namen konden op genoeg support rekenen van het publiek.

Check dus snel even de beelden die Red Bull voor je heeft gemaakt en wij hieronder voor je hebben klaar gezet. Want een highlights edit van Red Bull Playstreets 2017? Die wil je zeker even zien!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's