Video's - 4 maart 2017   17:07 Dit zijn de mooiste momenten uit 2016 van Tim Humphreys

Door:

Zijn naam kunnen we tot op heden nog steeds niet in één keer foutloos schrijven, maar beelden van Tim Humphreys zijn altijd een welkome bijkomstigheid. Zeker wanneer het gaat om zijn mooiste momenten uit 2016 en die staan nu na de klik op je te wachten!

En met ‘zijn naam kunnen we tot op heden nog steeds niet foutloos schrijven’ bedoelen we natuurlijk zijn achternaam he. Ha! Wat dacht jij dan, dat we al problemen hadden met z’n voornaam Tin?

Eh, Tim bedoel we natuurlijk he. Nee, Humphreys is alleen een naam waarbij we elke keer het idee hebben dat we het fout schrijven en áls we het een keer fout schrijven denken we juist dat we het goed doen. Snapte?

Mooi, want het was niet makkelijk om uit te leggen. Hoe we Tim zijn naam ook schrijven, beelden schieten met z’n GoPro kan hij blijkbaar als de beste en wanneer hij dan ook nog eens alle mooiste shots op een rijtje zet voor ons kunnen we ons geluk niet op! Dat van die GoPro beelden schieten als de beste wisten jullie uiteraard al, toch? De vorige keer ging hij namelijk door het park van Laax terwijl hij daar voor GoPro rond banjerde!

Beelden daarvan staan hierrrr op je te wachten, dan gaan we hier door met het jaar 2016. Naar eigen zeggen was 2016 voor Tim Humphreys het jaar dat de winter terug was gekomen naar de Tahoe area. Of wat hij daar dan ook mee moge bedoelen. De backcountry van Colorado, Lake Tahoe en nog andere plekken komen voorbij in deze verse jaaredit die Tim even voor ons online heeft gezet.

Aardig vent, die Tim. We kennen ‘m niet, maar toch. Aardige vent. Check snel zijn beelden hieronder en laat ons in de reacties weten wat jij er van vindt!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's