Video's - 28 januari 2019   12:19 Dit zijn de slopestyle & halfpipe highlights van LAAX OPEN 2019

Door:

En dit alles van LAAX OPEN 2019 is in iets minder dan twee minuten gepropt!

Nouja, voor de slopestyle dan he. De halfpipe edit is iets langer, maar het scheelt allemaal niet veel. Lekker is het wel, want daarmee krijgen ze het bij LAAX gewoon voor elkaar om de complete finale even in een edit te douwen die je overal kunt kijken. Wel zo handig, right? Dat dachten wij ook en we pakken maar wat graag elk moment aan om terug te blikken op LAAX OPEN 2019.

Want LAAX OPEN is gewoon een wedstrijd die je moet hebben gekeken via de livestream. We wilden eigenlijk zeggen dat je er bij moest zijn geweest, maar we snappen dat dat een beetje te ver van je bed kan zijn. Een livestream maakt al een hoop goed en de wedstrijd was weer een fijne! Dit doordat de slopestyle course leip te noemen is en dan komt nog eens het atletenveld langs waar je mond van open gaat vallen. Die combinatie maakt de wedstrijd een unieke en ditzelfde geldt voor de halfpipe wedstrijd! Want ook al weet iedereen wel hoe de halfpipe eruit ziet, de tricks zijn elk jaar weer anders en de vraag is altijd nog maar even wie er een goede dag heeft.

Maar goed, de wedstrijd is nu dus verreden en het is ondertussen bekend dat Niek van der Velden een grandioze prestatie heeft neergezet. Props nog daarvoor Niek, hoog tijd dus om eens lekker terug te blikken op de wedstrijd uit Laax. Te starten met de slopestyle, erna door met de halfpipe!

Slopestyle:

Halfpipe:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's