Video's - 23 december 2017   19:28 Dit zijn de top 5 gaafste tricks tijdens Red Bull Crashed Ice 2017

Door:

Dat het soms allemaal hard en onbenullig naar beneden knallen is bij Red Bull Crashed Ice hoeven we je natuurlijk niet te vertellen, maar er werd ook even tijd vrij gemaakt om te freestylen. Degene die de vetste trick wist te landen zou uitgeroepen gaan worden tot winnaar en nu heeft Red Bull de complete top vijf op internet gezet!

Het is altijd feest wanneer we de naam Red Bull Crashed Ice voorbij zien komen en al helemaal als het een top vijf ergens van is. De Freeride World Tour heeft het al vaker gedaan met bijvoorbeeld backflips, crashes en reddingen en nu is het dus ook Red Bull die ons enthousiast wil maken voor de Icecross Downhill Championships.

Ha! Alsof dat in vredesnaam nodig is? Inderdaad, dat is niet het geval aangezien we gewoon wakker blijven voor de wedstrijd der wedstrijden en de oplettende kijker zal wel iets hebben gemerkt. We doelen nu natuurlijk op de kleine broer van de échte Red Bull Crashed Ice series waar ook punten te behalen zijn. De  overwinning van de Riders Cup wedstrijd die in Wagrain-Kleinarl werd verreden zou op naam komen van regerend wereld kampioen Cameron Naasz en daarmee doet hij meteen goede zaken voor het klassement!

Maar goed, dat is vers nieuws, nu gaan we eerst even terug naar het vorige seizoen waar dus genoeg tricks uit de hoge hoed werden getoverd om maar bovenaan die top vijf terecht te gaan komen. Zo krijgen we dus 720’s te zien, maar ook frontflips en meer zijn aan de orde van de dag. Check ‘m dus snel, de eerste echte Red Bull Crashed Ice wedstrijd is overigens op 19 en 20 januari 2018 in Saint Paul en die zul je bij ons kunnen bekijken. Houd ons dus in de gaten en klik hierrrrrr voor de complete kalender!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's