Video's - 9 april 2015   16:37 Dit zijn de 5 meest gave momenten uit TGR’s Almost Ablaze

Door:

Altijd al de badass film Almost Ablaze van Teton Gravity Research willen bekijken, maar helaas nog nooit tijd gevonden om ‘m aan te slingeren? Dan hebben we voor jou een perfecte oplossing gevonden want ze hebben nu de vijf meest gave momenten van Almost Ablaze op een rijtje gezet. Voor de fans die ‘m al hebben gezien zijn we benieuwd of jouw favoriete moment er tussen zit, snel klikken en kijken dus!

De film is afgelopen jaar in premiere gegaan en meteen kon het tijdens de International Freeski Film Festival: Movie Awards een prijs voor film van het jaar in ontvangst nemen. Dat is natuurlijk iets waar TGR enorm trots op mag zijn en van ons mogen er nog wel een aantal van zulk soort films gemaakt worden. Gelukkig zijn ze nu druk bezig om een nieuwe film te maken, maar voordat deze door iedereen bekeken kan worden zijn we waarschijnlijk al wel in 2016.

Almost Ablaze is en blijft kort gezegd een fijne film waar je mond van open valt, dus we zeggen het toch nog maar eens: als je ‘m nog niet hebt gezien kunnen we het je zeker aanraden! Maar goed, wanneer je toch besluit om je tijd niet aan de gehele film te besteden is dit alsnog een mooie tweede keus. In deze aankomende twee minuten kan je onder andere Nick McNutt voorbij zien komen, maar ook Tim Durtschi meldt zich in deze top vijf met zijn boom-aantik-avontuur!

Altijd fijn om het nog eens terug te zien en dat allemaal in iets meer dan twee minuten, maar het kan natuurlijk nooit op tegen de complete film. Zoals we toenet al aangaven zijn we enorm benieuwd naar de mensen die ‘m al hebben gezien en zich toch nog hier hebben gemeld, want staat jouw favoriet tussen deze vijf momenten? Laat je horen via Facebook, Twitter of in de reacties hieronder!

Nieuwsgierig geworden naar de gehele film? 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's