Video's - 17 maart 2018   12:22 Dit zijn de top 5 momenten uit Edmonton van Red Bull Crashed Ice

Door:

De wedstrijd is verreden en dus vond Red Bull het hoog tijd voor een top 5 van de meest bijzondere momenten tijdens Red Bull Crashed Ice 2018 in Edmonton!

Wil je eerst de wedstrijd recap lezen voordat je hieronder aan een top vijf momenten gaat wagen? Dat kan! Klik hierrrr voor de complete wedstrijd en klik op deze blauwe tekst voor de recap!

Red Bull heeft ook van de vierde en laatste Red Bull Crashed Ice wedstrijd alle hoogtepunten even bekeken en kwam tot de conclusie dat het toch wel een aardige uitdaging moest gaan worden. In ieder geval, we nemen aan dat ze het lastig vonden, want anders hebben ze naar een andere wedstrijd zitten kijken dan wij.

En daarmee zeggen we eigenlijk ook meteen dat we het enorm zonde vinden dat het Red Bull Crashed Ice seizoen maar vier echt, grote wedstrijden telt. Maar goed, wellicht is dat ook wel de kracht van de sport en dan te bedenken dat er ook nog eens genoeg Riders Cup wedstrijden zijn om punten bij te scoren.

Een mooie sport is het zeker en al helemaal wanneer je weet dat ze met hoge snelheden over die baan heen crossen alsof het een plat parcours is. Ja, dat is het dus allerminst! Wanneer je trouwens de complete wedstrijd hebt gezien weet je al wel een beetje wat je hieronder kunt verwachten, aangezien Red Bull dus zoals gezegd ook niet onder een steen heeft gelegen. De vraag is wel, kan je ze alle vijf raden?

Wij gluren meteen nog maar even een keertje met je mee want dan is voelt het nog niet helemaal alsof het seizoen van Red Bull Crashed Ice voorbij is. Niet dat we ook maar iemand voor de gek kunnen houden, maar toch!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's