Video's - 4 maart 2018   9:02 Dit zijn de top 5 momenten uit Marseille van Red Bull Crashed Ice

Door:

Dat het een mooie wedstrijd was moge duidelijk zijn, maar een top vijf maken? Zij liever dan wij, maar Red Bull waagt zich eraan!

Wil je nou eerst de wedstrijd bekijken, of de recap lezen voordat je hieronder aan de top vijf highlights begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Nu denk je waarschijnlijk dat het een top vijf gaat worden van runs die verreden zijn, maar dat is niet helemaal waar. Eigenlijk is dat helemaal niet waar, want Red Bull heeft in onderstaande video vijf momenten gepakt die gewoon als hoogtepunt van het weekend kon fungeren. Dat betekent dus actie buiten de wedstrijd om, maar ook in de wedstrijd zelf.

Om te beginnen pakte Red Bull de ‘challenging track’ zoals ze dat zelf zo mooi noemen, ook al weten we niet precies waarom ze dit erin hebben gezet. De track is namelijk hetzelfde als de vorige keer en true, het is niet compleet rechtuit, maar de atleten wisten eigenlijk al een beetje wat hen te wachten stond. Nou, goed, snel door naar het tweede hoogtepunt van Red Bull Crashed Ice in Marseille, waar Mirko Lahti wereld kampioen is geworden in de junior categorie! Verder zien we ‘hot spikes on ice’ wat in de volksmond gewoon betekent dat er motoren over de track zijn gejankt, net zoals een BMX’r genaamd Yannick Granieri!

Dat waren wel mooie momenten inderdaad, om naderhand nog even verder te gaan met de wedstrijd zelf. Want tja, daar was uiteraard ook genoeg te beleven. Zo was het de avond van Jacqueline Legere, waar juist Amanda Trunzo liep te klooien. Dit gold overigens niet voor Cameron Naasz want hij was juist de man van de avond. Check daarom snel hieronder de highlights!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's