Video's - 12 februari 2018   15:43 Dit zijn de vetste snowboard momenten tijdens X Games Aspen 2018

Door:

Dat de skiërs een mooi en onvergetelijk feest van X Games Aspen 2018 wisten te maken hebben we de vorige keer al benadrukt, maar de snowboarders hadden zich nog niet gemeld. Tot nu, want ook zij gingen kneiter hard door het geluid heen in Aspen! Want die enorm zieke halfpipe runs, of die Quad Cork 1800 anyone? Klik dus snel door voor alle actie, dit wil je zeker even zien!

Ja, we dachten dat met het oog op de Olympische Spelen het wel gaaf zou zijn wanneer je wat extra actie voorbij zou gaan zien komen. En hoe doe je dat beter dan de laatste grote wedstrijd er even bij te pakken? Die zit nog vers in het geheugen én zit meestal vol met mooie momenten.

Dat was dus best een prima idee, en al helemaal toen we achter deze edit kwamen. Want laten die mooie momenten nou precies bij X Games Aspen hebben plaatsgevonden waar we een verse edit van klaar hebben staan. Ja dat komt allemaal best prima uit en we kijken met alle liefde nog maar eens naar de snowboarders die onze kaak naar de grond hebben laten gaan.

Marcus Kleveland, Max Parrot, Chloe Kim, Jamie Anderson, Anna Gasser, het zijn maar een paar namen van de vele die de highlights edit hebben weten te halen. En het mooie is, deze ‘snowboarding top moments at X Games Aspen 2018’ duurt een minuut langer dan de ski variant, waardoor je extra veel actie voorbij ziet komen! Is dat even fijn, of is dat even fijn? Ja, daar kan je ons mee doodgooien hoor, ook al moet je dat niet al te letterlijk nemen natuurlijk.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's