Video's - 21 februari 2020   17:41 Dit zijn de winnaars én winnende runs van Kings and Queens of Corbet’s Couloir 2020

Door:

We zeiden, voordat de wedstrijd nog z’n winnaars uit ging roepen, dat we de Queens of Corbet’s Couloir hadden gevonden en dat bleek niet gelogen, maar ook de King of Corbet’s Couloir is er eentje van formaat. En for your information: dat is niet Jake Hopfinger geworden!

Kijk, wat Jake Hopfinger wist te presteren was gewoon kort gezegd bruut te noemen.

Punt.

Maar het probleem voor Jake was dat er meer atleten op de startlijst stonden die wel raad wisten met de wereldberoemde Couloir van Jackson Hole Mountain Resort. Daarnaast was het niet enkel de entree die je richting het podium kon gaan sturen, aangezien er meerdere schansen waren gebouwd richting de finish waar natuurlijk het een en ander mee gedaan kon en moest worden.

En om het helemaal af te toppen was het niet enkel de checklist van de jury die je af moest vinken, maar ook het publiek moest je op de banken krijgen. Lukte je dat? Dan mocht je stiekem eens een keer gaan nadenken over een plek in de top vijf.

Iedere atleet kreeg twee runs waarbij de beste telde en we zullen je meteen maar even de top drie van elke categorie gaan geven. Want als Jake Hopfinger het niet haalde met z’n double backflip, wie heeft dat dan overtroffen?

King of Corbet’s Couloir

1. Parkin Costain
2. Hans Mindnich
3. Sam Kuch

Queens of Corbet’s Couloir

1. Veronica Paulsen
2. Arianna Tricomi
3. Caite Zeliff

Zoals je ziet wist Veronica Paulsen alles op alles te zetten om Arianna Tricomi van haar af te houden en liet Sam Kuch eveneens zien dat hij een plekje op het podium verdiende. En een top drie zoals dit schreeuwt natuurlijk om beelden en ook die hebben we voor je op weten te snorren. Dus check bij deze de runs hieronder! Oh, de organisatie wilde je de run van Sander Hadley niet onthouden, dus die krijg je er gratis bij. En dat is meer dan positief nieuws want met een switch 540 Corbet’s binnenkomen?

 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's