Video's - 4 februari 2018   8:46 Dit zijn de winnende runs van X Games Aspen 2018

Door:

De wedstrijden van X Games Aspen 2018 zijn afgelopen weekend verreden en dus staat er ondertussen vanalles op het wereld wijde web om bekeken te worden. Daar maken we uiteraard graag gebruik van en dus staat er op jou een waslijst aan winnende runs te wachten. Gewoon, van X Games voor jou! Hoe aardig is dat van ze?

Ja dit vinden we wel prima vermaak hoor, winnende runs bekijken van X Games Aspen 2018! Het evenement staat al jaar en dag garant voor de meest bizarre tricks en ‘world firsts’ en dus moet je de beelden gewoon even bekijken. Nouja, ergens mochten ze het ook wel gewoon doen natuurlijk, het online gooien, want hoe moeten we het anders bekijken? Maar goed, daar gaan we nu niet over lopen bashen aangezien we blij zijn dat X Games de beelden bekijkbaar heeft gemaakt.

En dus gaan we vanaf nu blije teksten sharen in dit artikel want er zitten wel echt grandioos lekkere runs tussen hoor! Zeker wanneer je weet wie de winnaars zijn. Overigens willen we je er nu ook meteen maar even van op de hoogte brengen dat de complete uitzendingen van Superpipe, Slopestyle en Big Air op het YouTube kanaal van X Games te vinden zijn.

Die kan je hierrrr vinden, dan gaan we hier door met de winnende runs. Te starten met de Slopestyle discipline! Oh, en voor wanneer je je afvraagt waar de winnende run van de Big Air Snowboard Vrouwen is, die is helaas verdwenen. Als je ‘m toch hebt gevonden, laat je het ons dan weten?

Slopestyle Snowboard Heren

Slopestyle Snowboard Vrouwen

Slopestyle Ski Heren

Slopestyle Ski Vrouwen

Big Air Snowboard Heren

Big Air Ski Heren

Big Air Ski Vrouwen

Superpipe Snowboard Heren

Superpipe Snowboard Vrouwen

Superpipe Ski Heren

Superpipe Ski Vrouwen

Bron:

Foto: Eric Lars Bakke / ESPN Images

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's