Video's - 19 februari 2020   19:33 Dit zijn de X Games awards winnaars die je niet voorbij hebt zien komen

Door:

Het klinkt een beetje vaag, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Sterker nog: juist dit soort awards zouden ze bij X Games ook via de officiële weg moeten uitdelen!

Why, you ask? Nou, vooral omdat het weer eens wat anders is dan de huis tuin en keuken medailles die uitgedeeld worden. We snappen helemaal dat het daar uiteindelijk om draait, ook al is het ook wel leuk als er ook ‘niet zo normale’ awards uitgedeeld worden.

We gaan trouwens meteen maar even met de billen bloot. We hadden het de vorige keer erover dat we niets meer van X Games zouden gaan posten, maar yet, here we are. En ergens is dat gewoon iets waarvan we zeggen dat het niet kan. Want waarom zouden we het dan in eerste instantie zeggen? Maarja, toen was de edit over de onbekende awards nog niet op het internet gearriveerd. En die veranderde even de zaak.

Craig McMorris staat namelijk in de booth om her en der wat andere awards uit te delen, verschillend van iemand die in het publiek de aandacht trok tot een atleet die de meeste X Games medailles in z’n kast heeft liggen en van Backpack guy die met z’n bijzondere backflip de mensen op de stoelen kreeg tot…

…Naja, you’ll get the point. Uiteindelijk is er toch wel genoeg gebeurd waar ze op de livestream geen aandacht aan hebben besteed en daarmee is dit een mooie bijkomstigheid.

Oh, en we gaan niet meer zeggen dat we niet meer over X Games Aspen gaan schrijven, want eh, daar kunnen we ons zo te merken toch niet aan houden.

Awards You Didn't See On TV!

Awards You Didn't See On TV!Brando Graham & Craig McMorris (the #BoothBoyz) take an inside look at all of the fun moments from #XGames Aspen 2020!Moments include: Henrik Harlaut, Marshawn Lynch, Darcy Sharpe, Mark McMorris, Danny Davis, Noah Bowman, Jamie Anderson, Nyjah Huston, Jermaine Dupri, Max Parrot and more!

Geplaatst door X Games op Donderdag 13 februari 2020

 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's