Video's - 25 februari 2022   12:40 DJ La Fuente drift namens DAY1 door besneeuwde bossen in Zweden

Door:

Over ‘driften met auto’s over een bevroren meer én door de bossen in Zweden’ kan DJ La Fuente tegenwoordig zeggen dat hij het heeft ervaren en de beelden liegen er niet om. Zei iemand daar overdwars met een oer-quattro? 

Oh jazeker zei iemand daar oer-quattro! De auto die de rallysport compleet ondersteboven heeft gecrost ga je in onderstaande video zien! “Eigenlijk is dit gewoon één grote grote mensen speeltuin, wat een dag!” blikt DJ La Fuente even terug op alles wat hij de uren daarvoor heeft gedaan en we gaan gewoon recht voor z’n raap zijn met je: wat hij met DAY1 heeft gedaan in Zweden is gewoon te grandioos gaaf en het doet ons echt kwijlen.

Bakjes vol welteverstaan. Gewoon, omdat dit avontuur zo bruut is. Beter gezegd is het een natte droom voor elke auto- en wintersportliefhebber die beide passies eens zou willen combineren. Want dat is uiteindelijk wat er gebeurd is in Zweden en DJ La Fuente doet het gewoon. Of wacht, moeten we tegenwoordig niet ‘gewoon’ La Fuente zeggen omdat-ie ook dingen presenteert? Of is Job Smeltzer de betere oplossing?

We hebben geen idee, dus we gaan gewoon maar met La Fuente. Maar… Maar… Een bakker die thuis op de bank zit tv te kijken is toch ook nog steeds bakker, right?

Naja, f*ck it, we dwalen af. Hoe dan ook, DJ La Fuente heeft dus in Zweden iets bizars gedaan en zoals hij het zelf beschreef in de ochtend: “Dit gaat een mega dag worden. Ik ben met knallers onderweg en ik ben heel blij dat ik gegaan ben. Maar dat zeg ik nu. Het is nog vroeg en misschien dat ik vanmiddag in de auto zit… Helemaal wit, helemaal bevroren en met de kak in m’n schoenen. Maar tot nu toe? Dik.”

Dat belooft dus wat en al met al wordt dit alles meer dan waar gemaakt. Kijk dus snel de video, want beelden waarbij ze met bijna 200 km/h door de Zweedse bossen knallen zie je niet vaak. Nooit eigenlijk.

Oh, kleinigheidje nog even. Die kak zou nooit in DJ La Fuente z’n schoenen terecht kunnen komen aangezien alles aan z’n bovenbeen zou vastvriezen omdat het -20 is buiten. Just sayin’.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's