Video's - 19 november 2018   18:11 Door deze edit van Paul de Groot krijg je extra zin in de winter

Door:

Paul de Groot staat gelijk aan heerlijke ski footage en dat wordt nog maar eens bewezen in deze video die hij online heeft geknald!

Eigenlijk behoeft de winter geen motivatievideo, want we gaan er even vanuit dat ook jij niet kan wachten op die enorme witte vlokken, heerlijke kilometers over vers geprepareerde pistes én uiteraard het door de ongerepte poedersneeuw heen denderen. Maar goed, aan de andere kant… Een ‘lekker-maak-video’ van Paul de Groot? Daar zeggen we nooit nee tegen!

Sterker nog, we zijn blij dat hij dit in elkaar heeft gezet en online heeft gebeukt, want de Amsterdammer staat eigenlijk altijd wel gelijk aan brute actie beelden. Dat zag je tijdens z’n lezing bij het wePowder Freeride Film Festival en dat zie je hieronder. Deze man is en blijft gewoon een baas op ski’s.

Nu meldde we in de intro dat Paul de Groot on fire is en dat geeft de azijnzeikers waarschijnlijk de mogelijkheid om te melden dat dit footage van vorig seizoen is, waardoor je niet weet of Paul de Groot nu ook daadwerkelijk on fire is. Maar voor die mensen hebben we 2 nieuwtjes: Paul de Groot is altijd on fire wanneer je ski’s onder z’n voeten zet (#jawezijnstiekembeetjeverliefdoppaulmaarwieniet) en twee; hij heeft niet echt een seizoen.

Plus, Paul de Groot zorgt met deze beelden er nog maar eens voor dat we weer heerlijk hebben genoten én extra zin hebben in de winter. Enige puntje van kritiek is dat de video weer eens te kort is. We zijn er zo doorheen! Uiteraard is dat een positief iets, want de actie kijkt lekker weg, maar goed. Dus, Paul de Groot, als je dit leest. De volgende keer willen we een wat langere edit van je. Ken dat?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's