Freestyle. Video's - 15 januari 2022   18:03 Downhill longboarden in de Oostenrijkse Alpen is gruwelijk bruut

Door:

Wie heeft er zin in klamme handjes en uiteindelijk een volle broek? Als dat het geval is dan moet je even doorklikken want deze downhill longboard run is eeeh… Heel bizar.

En dat is nog rustig uitgedrukt trouwens. Want we get it: lekker volgas op je longboard door de stad heen is gewoon erg leuk om te doen, zelfs als het alleen even van A naar B is. Maar als je gaat downhill longboarden?! Dat is toch wel even een extra stapje de kant op richting ‘ben je niet helemaal lekker bij je hoofd, want alles wat je hierna gaat doen is echt te ziek voor woorden’.

We willen het niet levensmoe noemen, want er komt hier op Snowchamps wel meer voorbij waar onze kaak van naar de vloer gaat, dus zo gaan we dit downhill Longobarden niet noemen. De laptop maakt trouwens van longboarden gewoon zonder twijfel Longobarden. We weten niet waarom, want wat is in vredesnaam nou Longobarden, maar goed. Dan weet je dat alvast als je zoiets leest want we bedoelen gewoon Longobarden.

LONGBOARDEN. Man, man, man. Ook de laptop vindt het tijd voor een drankje.

Hoe dan ook, we zeiden het al eens maar we doen het nog een keer: Deze longboard downhill run is niet goed voor je gezondheid. Want hoe ga je remmen voor een haarspeldbocht? Of als er opeens een bus om de hoek komt kijken? Of… Als je op je bek gaat?!

Of als je op je bek gaat en dat daarna nog eens een bus om de hoek komt kijken?!

Aii, wat een hel moet dat zijn.

Het scheelt dat z’n shirt alles tegen kan houden… Eh… Naja, niet te lang over nadenken. Qua evenwicht zouden we sowieso al in het ravijn liggen. Maar dat zijn wij en niet deze held, dus gewoon de video aanslingeren en klamme handjes krijgen!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle