Video's - 21 februari 2021   12:25 Dumpert heeft heerlijke ‘Sneeuwstorm des doods!’ compilatie online gezet

Door:

De winterse week heeft genoeg content opgeleverd en Dumpert heeft alles op een rijtje gezet in deze machtig mooie compilatie!

Het is buiten alweer +11 graden en als je niet beter wist dan had je gedacht dat dat afgelopen week ook het geval was. Dat is uiteraard niet aan de orde, want Nederland had opeens een lichtpuntje gekregen: winter!

Tja, we zeggen het al jaren, maar soms moet je dingen even in de week leggen voordat het ook daadwerkelijk impact heeft. 

Anyway, normaliter zou iedereen de kou, files en gladheid afschieten en k*dt vinden, nu was het plezier voor tien en zelfs de politie deed eraan mee. Hoog tijd om eens terug te blikken op die mooiste week van 2021 tot nu toe en waar kan je dat beter doen dan op Dumpert. Dé dumpplek (Ha! Snaptem?) waar je vanalles tegenkomt. En dus ook compilaties van de snowmageddon, waarin écht alles te vinden is.

Als we een hoogtepuntje moeten noemen dan is het wel de video op 1 minuut 56, als ze met een band van de voorkant af willen glijden, maar eentje op het einde toch besluit dat opzij de beste kant is. Om daarna in de sloot te belanden.

Mmm, of was het toch die keer dat leute een biertje aan het doen waren aan een picknicktafel die weer op zijn beurt achter een rijdende auto hangt? Of mensen die zwemmen terwijl het sneeuwt? Of iemand die Mario Kart achter de auto heeft gedaan? Of een slee-trein? Iglo bouwen? De politie helpen omdat firma dienstklopper ingesneeuwd staat?

Het komt het allemaal voorbij, maar degene die we toch nog wel even extra willen uitlichten is de situatie dat iemand vergeten was om z’n raam dicht te doen. Oh, en staand op een slee naar beneden willen is geen goed plan. Herhaling: GEEN GOED PLAN.

Dan weet je dat ook weer.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's