Video's - 24 juni 2017   14:04 Dutchweek Festival 2017 dropt de officiele aftermovie!

Door:

Woohoo! Eindelijk is het zo ver, we kunnen weer even lekker volle bak terugdromen naar dat ene epische laatste weekje sneeuw van het hele seizoen. Welk weekje sneeuw? Dutchweek 2017 natuurlijk! 

Ja ja, het is al weer eventjes geleden, maar op zo’n grijze druilerige zaterdag vinden wij het helemaal niet erg dat de aftermovie van Dutchweek Festival gedropt is. Want ja, op dagen als deze begint die winterkriebel toch wel weer volle bak terug te komen! En als we dan deze beelden terugkijken dan krijgen we eigenlijk meteen weer heimwee naar de afgelopen editie van Dutchweek, en daarmee uiteraard ook Dutchweek Festival, in Val Thorens.

Van volle bak zon op je bol tot dikke sneeuwvlokken die heel het dorp weer spierwit hebben gemaakt, alles kwam voorbij tijdens de 2017 editie van Dutchweek en dat zorgde ervoor dat het alleen nog maar harder los ging! Met honderden mensen volle bak los gaan terwijl je biertje af en toe bijgevuld wordt met de nodige sneeuwvlokken, het leven kan een heel stuk slechter toch?

Bij de 360 Bar in Val Thorens ging het dan ook volle bak los tijdens de hele week, waarbij Koningsdag in de sneeuw natuurlijk wel het echte hoogepunt was. De tekst ‘hoe vaak sta jij met Koningsdag nou in de sneeuw’ hebben we heel wat keren voorbij horen komen daar in Frankrijk en dat is ook niet zo heel erg raar, want het is gewoon een heel stuk beter dan een beetje in Nederland staan te hossen in de regen.

Het absolute hoogtepunt van Dutchweek Festival was uiteindelijk toch wel het optreden van Broederliefde in de 360 Bar, waarbij het écht helemaal los ging. Ook tijdens de clubnights in de Malaysia was het volop aan en afgeladen vol, om Dutchweek Festival 2017 helemaal compleet te maken!

Als we je zo nog niet genoeg redenen hebben gegeven om volgend jaar mee te gaan naar Val Thorens voor de Dutchweek, dan moet je onderstaande video nog maar een keertje bekijken. Even lekker wegdromen en terug naar de sneeuw. Begin maar vast met het aftellen van de dagen voor Dutchweek Festival 2018!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's