Video's - 13 februari 2018   12:18 Dutchweek Festival gooit nieuwe trailer voor de 2018 editie online

Door:

Zo te merken heeft de organisatie van Dutchweek Festival weer erg veel zin in de aankomende Dutchweek editie! Want ook al is de krokusvakantie pas net begonnen, Dutchweek in Val Thorens is zeker iets om naar uit te kijken. Daarom hebben ze de trailer online gezet die je even wil zien, ook al is het alleen maar om nog even extra goed in de stemming te komen!

De afsluitweek der afsluitweken wordt Dutchweek in Val Thorens ook wel genoemd en Dutchweek Festival heeft hierbij een aardige vinger in de pap. Want een week lang op de pistes uit je stekker gaan terwijl de heerlijke tunes door de speakers gaan en het zonnetje op je hoofd gericht staat?

Waar kunnen we tekenen? Nou, eh, hierrrr? Nee zonder gekheid, om even iedereen weer in de stemming te laten komen voor de Dutchweek Festival 2018 editie hebben ze nu een nieuwe trailer in het leven geroepen en die online gegooid. En die trailer, die is best wel erg lekker!

Daarmee zorgen ze er voor dat we nu alweer lekker met ons hoofd in Val Thorens zitten, en dat terwijl de krokusvakantie pas net begonnen is. Laten we overigens maar hopen dat het weer net zo lekker is als op het moment van schrijven, want koud, zonnetje en perfecte sneeuwcondities zijn nu aan de orde van de dag in Oostenrijk.

Als we dat dus meteen maar even vast mogen leggen én even door kunnen zetten naar de periode dat Dutchweek in Val Thorens gehouden wordt dan zijn we helemaal tevreden. Of dat gaat lukken is een tweede trouwens, maar een mens mag hopen. Right?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's