Video's - 7 december 2018   9:11 Dutchweek Festival zorgt met deze trailer dat we erg veel zin in Dutchweek 2019 krijgen

Door:

Woooh, wat geeft deze trailer ons weer een heerlijke boost voor de aankomende Dutchweek zeg. Dus hoeveel nachtjes is het nog slapen tot Dutchweek Festival 2019…?

Waarschijnlijk iets teveel dan dat we eigenlijk zouden willen. Of nouja, iets… Laten we het maar gewoon onder ogen komen. Het duurt gewoon nog tergend lang voordat we eindelijk weer richting Val Thorens kunnen afreizen en ons daar onder kunnen dompelen in de drank feesten en gezelligheid die Dutchweek te bieden heeft. Ondergetekende heeft trouwens even de ‘drank’ doorgestreept want tja, #sobert, maar jullie kunnen je natuurlijk wel gewoon in het bad van de alcohol laten vallen.

Als die er is. Hoe dan ook, Dutchweek Festival 2019 gaat groter dan ooit tevoren worden en dat bleek nog maar eens in de feesten die ze nu op maar liefst vier locaties organiseren. Uiteraard staan in die lijst de 360 Bar en Malaysia, maar nu zijn ook Le Monde en Jackie onderdeel geworden van de Dutchweek Festival 2019 familie.

Dat betekent dat je een bandje nodig hebt om binnen te komen en dat er voor dat bandje betaald moet gaan worden. Aan de andere kant betekent dat ook dat er naar alle waarschijnlijkheid meer te beleven valt bij de desbetreffende locaties! Meer informatie over de tickets en dergelijke vind je achter deze blauwe tekst, dan gaan we hieronder gezellig verder met de trailer!

Die roept namelijk genoeg geniale herinneringen bij ons op en dat zorgt er op z’n beurt weer voor dat we zin krijgen in Dutchweek. Heb jij ‘m al in je agenda gezet en je vrienden al gevraagd of ze mee willen? Laat ze anders deze trailer zien en ze zijn om!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's