Video's - 16 april 2016   12:35 Eddie the Eagle gaat weer vliegen voor nieuw record!

Door:

Cultheld Eddie the Eagle is weer bezig geweest in de sneeuw! Als skispringer vloog hij al aardig wat rond maar daar ging hij geen records mee pakken. Samen met Red Bull heeft hij een nieuw record weten te vinden waarbij hij ook het luchtruim moet kiezen vanuit de sneeuw, hij gaat springen met een oldschool rodelslee! 

Eddie the Eagle moet z’n reputatie natuurlijk wel een beetje hoog houden! Met de film die nu in de bios te zien is het Eddie weer helemaal hot en daar speelt Red Bull dan ook handig op in. Zo heeft Eddie ook nog eens een record achter z’n naam staan!

Als skispringer wist hij namelijk geen potten te breken, hij was een van de slechtste deelnemers aan de Olympische Spelen maar de manier waarop hij omging met de fans en het hele circus leverde hem heel veel fans op. Eddie was altijd al de ultieme underdog die nooit op het podium zou komen, maar who cares? Hij heeft z’n droom van de Olympische Spelen toch maar mooi weten te halen.

Goed, zijn skispring dagen zijn nu toch echt voorbij maar Eddie zit nog steeds vaak in de sneeuw. Gelukkig voor hem was er een record waar al jarenlang niks mee is gedaan en dat was natuurlijk dé kans om zijn naam in het Guinness Book of World Records te krijgen. Er was namelijk nog geen officieel record voor verste sprong op een rodelslee en dus zijn ze maar gewoon aan de slag gegaan. Bewapend met een simpele houten slee gingen ze naar Flachauwinkl om daar een van de funpark jumps aan te vallen!

Na een stuk of 20 pogingen en heel wat klappers heeft Eddie z’n record weten te zetten op 10 meter. Volgens Eddie had hij nog wel verder kunnen springen, maar dan had hij wel een grotere kicker nodig! Maar hey, met zo’n lullige slee kan je ook geen massive jumps pakken zonder snoeihard op je muil te gaan dus we snappen Eddie wel. Overigens zit er volgens hem echt nog veel meer in het vat en in de toekomst wil hij zelfs een 360 gaan doen op deze slee. Zien we daar een hele nieuwe sport aankomen?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's