Video's - 9 mei 2018   18:41 Een dag in het leven van Andri Ragettli tijdens Audi Nines 2018

Door:

De winnaar van Audi Nines 2018 heeft een dag lang een GoPro op z’n hoofd gezet, waardoor het fijn meegluren is met Andri Ragettli!

Er is al een highlights edit online gekomen van de wedstrijd die ze in Sölden hebben verreden voor Audi Nines 2018, maar wat ons betreft is er nooit genoeg beeldmateriaal. Dat blijkt nu nog maar eens en we kunnen je meteen melden dat er meer aan zit te komen. Waarover dat gaat en waarom en waarom niet krijg je tegen die tijd wel te horen, nu is Andri Ragettli degene die ons vrolijk maakt.

Heel vrolijk, want onboard mee kijken met de winnaar van Audi Nines 2018 doen we maar al te graag. Hier liet hij trouwens James ‘Woodsy’ Woods achter zich, die naast Sebbe de Buck een beetje de host van de week zou gaan worden. Woodsy begreep zo te merken het parcours dan ook als geen ander en liet de tweede plaats noteren.

Dat was even een klein uitstapje naar de wedstrijd dag, maar er is natuurlijk nog véél meer te beleven geweest daar in Sölden. Hoe en wat laten we graag aan Andri Ragettli over en dit komt mede omdat hij gewoon écht overal zijn GoPro heeft opgehouden. Okay, fine, je ziet ‘m niet iets teveel trappen af naar de wc strompelen op z’n ski schoenen, maar je gaat wel een heel fijne edit voorbij zien komen.

Want dat Andri Ragettli kan skiën, dat is ondertussen wel duidelijk! Bijna vijf minuten neemt Andri je mee in z’n dag rondom Audi Nines 2018 waardoor je dus gewoon even snel hieronder op play moet klikken. Oh, en zoals bij iedere andere sterveling start ook bij Ragettli de dag met een wekker. Wait, WHAT?!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's