Video's - 22 februari 2016   11:44 Een kijkje in het leven van een wintersportende cameraman

Door:

We vinden het tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld dat we bestookt worden met foto’s als hierboven en video’s vanuit de gehele wereld, maar er wordt in onze sport eigenlijk bizar weinig aandacht besteed aan de andere kant van de camera. Wat zij allemaal moeten kunnen is eigenlijk net zulk topsport en dus is het de hoogste tijd om daar eens in te duiken. Bekijk dus snel behind the scenes beelden van het leven achter de wintersportcamera!

Het is en blijft wel een bijzonder verhaal dat video’s die pas een paar minuten oud zijn al staan te shinen op het wereld wijde web. Wat zeggen we: livestreams zijn tegenwoordig ook al niet meer weg te denken uit de wintersportwedstrijden en we gaan zelfs op de onboard livestream beelden over! De technologie reikt dus steeds verder en niets is meer te gek, we kijken er namelijk ook al niet eens meer van op dat de atleet wordt gevolgd door een drone. Om maar een voorbeeld te noemen.

Het lijkt er dan ook een beetje op alsof het allemaal vanzelf gaat en dat de mens er ondertussen weinig bloed, zweet en tranen meer in hoeft te stoppen, maar niets is minder waar! In de verste verte trouwens niet. En daarom, daarom neemt CBS de tijd om eens een kijkje te gaan nemen om te zien wat men er allemaal wel niet voor moet doen zodat wij op onze luie kont naar perfect beeldmateriaal kunnen kijken. En tja, wie kan je dan beter interviewen dan dé man die enorm vaak achter de camera staat én ondertussen ook werkzaam bij GoPro is?

Inderdaad, CBS liet Abe Kislevitz dit keer vóór de camera komen om eens zijn verhaal te doen! Je weet wel, de man die geruime tijd achter de USC Ski & Snowboard edits zat? Die kerel heeft zoveel indruk gemaakt met zijn film- en editskills dat niemand minder dan de CEO van GoPro ‘m mailde.

Over bizarre verhalen gesproken en je snapt wel dat Abe daar natuurlijk geen nee tegen heeft gezegd! Abe Kislevitz was overigens niet de enige die z’n woordje mocht doen, ook de broertjes Chris en Caleb Farro hebben ze voor de camera gezet. Zij zijn namelijk die mannen die achter een atleet aancrossen om er maar voor te zorgen dat wij het goed kunnen zien. Dat klinkt overigens als een heerlijk baantje, en dat is het waarschijnlijk ook, maar je moet wel zonder twijfelen even diezelfde jumps nemen. Maargoed, de broertjes geven in ieder geval aan dat ze het niet als werk zien. En dat terwijl ze toch echt aan het werk zijn tijdens de Winter X Games in Aspen! Bekijk snel de video:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's