Video's - 23 september 2015   16:08 Eero Ettala komt met badass trailer van eigen docu ‘ENDER’

Door:

Een snowboarder die bezig is met iets van of over zichzelf, waar hadden we dat toch eerder gezien? Eero Ettala heeft een prachtige carriere achter de rug, ook al bleeft het toch knagen aan ‘m om een videopart te maken waar hij écht tevreden over is. En zo geschiedde, waardoor de ‘The Eero Ettala Documentary’ een feit is en de eerste beelden staan na de klik op je te wachten!

Het was zelfs gisteren nog dat we een snowboarder voorbij zagen komen die ook de enorme drang had en heeft om meer te willen dan alleen snowboarden en nu kan Eero Ettala zich ook bij deze selectie voegen. Toen was het namelijk Mark McMorris die met In Motion een hoop inside information via een video blootlegt, nu is het de X Games Slopestyle winnaar Eero Anselm Ettala die via deze weg alle gelegenheid krijgt om heel open te praten over zijn passie.

En dat is natuurlijk snowboarden! De weg naar de top was er alleen eentje die, niet geheel verwonderlijk, een hele zware bleek te zijn, maar vanwege zijn enorme liefde voor de sport heeft hij gevochten voor wat hij waard was. Gelukkig voor Eero heeft dat uiteindelijk voor heel wat mooie momenten gezorgd!

Dit krijgen we dan ook in z’n nieuwste en laatste documentaire genaamd ENDER te zien. Daar blijft het overigens niet bij want we worden ook nog even bijgepraat over alles wat er de afgelopen tijd met het snowboarden is gebeurd! Uiteraard komt hier Eero’s carrière natuurlijk ook voorbij, dus van ons mag hij al uitkomen want we zijn erg benieuwd! Op 16 oktober in London gaat hij in premiere en ook bij al dit beeldmateriaal geeft Red Bull je de kans om mee te kijken. Dat gaat op 31 oktober gebeuren en wel voor 24 uur staat de film ENDER paraat om gratis te bekijken. Voor nu kunnen we ons te goed doen aan de trailer!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's