Freeride. Video's - 15 juli 2019   20:00 Eerste beelden van Teton Gravity Research’ ‘Roadless’ nu te bekijken

Door:

Het is niet veel, maar het nieuws dat er beelden online staan van Roadless is meer dan welkom! Trapt Teton Gravity Research hiermee de trailertrein van 2019 af?

Antwoord op de vraag is semi, want tot op heden is er nog niemand geweest die zich durfde te wagen aan beeldmateriaal online gooien. Als we naar de vorige jaren kijken dan zal dat enkel een kwestie van tijd zijn, want ergens rondom augustus is meestal wel mooie periode dat er alvast vooruit geblikt kan en mag gaan worden op de films van aankomend seizoen.

Na het erg fijne bericht die Teton Gravity Research al eerder naar buiten bracht rondom Roadless, daar voegen ze nu dus de daad bij het woord: er zijn namelijk beelden online gekomen van het avontuur die het drietal heeft meegemaakt! De trailertrein is dus aangeslingerd en okay okay, het is nu geen trailer, maar een teaser, maar ach… We rekenen het gewoon goed hoor.

De grote vraag die we uiteraard door ons hoofd hadden spoken was hoeveel we te zien kregen en eh…

We zullen er niet al teveel omheen draaien aangezien je natuurlijk bar weinig van het echte werk te zien krijgt. In totaal is het zestig seconden en hooguit drie bochten die gedraaid worden, maar to be fair: wat had je dan verwacht van de eerste teaser?

Het is de eerste teaser van een film waar veel mensen naar uitkijken, dat wordt natuurlijk grandioos uitgemolken. En in dat geval: geef ze eens ongelijk. Er komt dus zo spoedig mogelijk nog meer beelden online van Teton Gravity Research!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride