Freeride. Video's - 14 februari 2020   20:06 Eerste beelden van Travis Rice ‘The Natural Selection Tour’ zijn moddervet

Door:

“The difference between ordinary and extra ordinary is… Just that little extra!” Tja, geen speld tussen te krijgen als je het ons vraagt én dat alles tijdens de eerste beelden van ‘The Natural Selection Tour’ van Travis Rice!

Het idee, welke in 2008 in Jackson Hole is gestart, is nu twaalf jaar later echt een ding geworden en dat is natuurlijk echt te mooi voor woorden. Het doorzettingsvermogen van Travis Rice is dan ook van een extra hoog niveau geweest en daar worden nu de vruchten van geplukt.

Want het mooie aan ‘The Natural Selection Tour’ is dat een 720 van een dikke schans of een unit van een straight air over een bijzondere plek hetzelfde kunnen tellen! Dat is dan ook een van de dingen die een wedstrijd als dit volgens Sage Kotsenburg zo uniek maakt.

En met hem nog een aantal anderen die er ook wel kijk op hebben. De beelden van hieronder zijn dan ook de eerste die van het Test Event naar buiten zijn gekomen en je hebt geluk want je krijgt meteen negen minuten aan verse content voor je bakkes.

En onder je neus waardoor het van je scherm afspat.

Hmmm, bij nader inzien kan dat laatste niet. Maar je snapt wel een beetje wat we bedoelen, toch? Ja? Mooi. Het zijn de eerste shots die Travis Rice laat zien nadat hij liet weten dat ‘THE NATURAL SELECTION TOUR’ eraan zit te komen en werkelijk waar: dit wil je zien.

Atleten van formaat gaan er namelijk mee aan de haal en de eerste paar reacties maken je gewoon enthousiast om alles te gaan volgen. En om deze video nog eens af te gaan spelen.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride