Freeride. Video's - 18 december 2019   16:04 Eindelijk! Het Alaska avontuur DAPTER staat nu volledig op internet

Door:

Stop met wat je aan het doen bent want het Alaska avontuur van Loïc Isliker, Sebastiaan Vreeken en Paul de Groot genaamd DAPTER staat vanaf nu volledig op internet!

Paul de Groot liet het in een eerder interview al eerder vallen, maar vandaag is dan toch echt het kindje van Loïc, Paul en Sebastiaan voor het grote publiek te bekijken. Het wordt dus tijd dat je de bakjes er even bijpakt en plek op de bank gaat maken want aanslingeren? Dat moet je ‘m zeker!

Nu moet je overigens een aantal bakjes pakken, want in eentje moet natuurlijk je popcorn, waar de andere juist voor al het kwijl is dat langs je mondhoeken naar beneden gaat lopen omdat je bek open staat.

De film is ondertussen in meerdere bioscoopzalen in binnen- en buitenland te zien geweest, de premières waren een succes en de film is gewoon een erg fijne geworden. Voor degene die echt onder een steen vandaan komen zullen we nog even melden hoe alles rondom DAPTER in elkaar zit. Het is namelijk een film over drie Nederlandse jongens die naar Alaska zijn gegaan om de meest zieke lijnen te skiën en snowboarden, maar ook om te kijken hoe gaaf Alaska nou eigenlijk echt is.

Een mooi verhaal is het zeker, en vooral ook omdat je normaliter enkel de grote productiehuizen zoals MSP Films of Teton Gravity Research naar Alaska ziet gaan. Eigenlijk is dit juist daarom des te leuker, want dit drietal weet het gewoon te fixen in het onmogelijk grote Alaska! Daarnaast vinden we het gewoon grandioos dat ze hun complete avontuur hebben gefilmd, want dat alles gaat gepaard met droge humor en dikke lijnen skiën. En snowboarden natuurlijk!

Als je overigens meer wilt lezen over DAPTER dan kunnen we je het diepte interview met Paul de Groot aanbevelen, klik daarvoor hierrrr. Maar goed, eerst aanslingeren die handel!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride