Video's - 10 februari 2016   8:45 Elia Mitalas gaat los in indoorpark van SnowWorld Zoetermeer

Door:

Je hebt dit Nederlandse talent zonder twijfel al eens voorbij zien komen in de Maak Kennis Met reeks en nu laat Elia Mitalas zijn ski’s nog maar eens spreken in deze edit. Hier is hij samen met Vincent Renooy de sneeuw van SnowWorld ingedoken en het resultaat mag er zeker zijn!

We vinden het altijd fijn om zulke edits op ons beeldscherm voorbij te zien komen want dat betekent dat er ook in ons koude kikkerlandje wat afgestunt wordt! Zo ook door Elia Mitalas, de ondertussen 17 jarige, talentvolle skiër die de tricks uit z’n mouw schudt alsof het allemaal niets is.

Maar goed, laten we wel wezen: je staat bovenaan de ranglijst van de Dutch Cup bij Junioren of je staat het niet he! De door Picture Organic Clothing gesponsorde Elia Mitalas is het hele jaar, wanneer hij aanwezig is, tijdens de Dutch Cups al op het podium te vinden en dus kunnen we met droge ogen stellen dat-ie met een lekker jaar bezig is!

De kans dat Elia Mitalas ook dit jaar tot Dutch Cup kampioen bij de Junioren gekroond gaat worden is, als je het ons vraagt, dan ook aardig aanwezig. Maar goed, dan moet hij deze lijn in de aankomende periode én de aankomende Dutch Cups wel voort weet te zetten! Of dat gaat lukken zal alleen de tijd uitwijzen, maar als we naar onderstaand beeldmateriaal kijken dan hebben we daar opeens totaal geen twijfels meer over.

Bekijk daarom maar snel de beelden die Vincent Renooy heeft gemaakt en die Sebastiaan Renooy heeft geëdit, want Elia Mitalas is on fire! Fan geworden van Elia? Kennis maken kan hierrrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's