Video's - 25 december 2016   15:22 Elia Mitalas stuurt je met z’n zomer edit terug naar de warme dagen

Door:

Bijzonder koud kunnen we het in deze periode nog zeker niet noemen en de gedachtes van een witte kerst zijn helaas ook al gevlogen. Maar, we houden hoop, ook al maakt Elia Mitalas ons weer een beetje fan van de zonnige dagen aangezien hij een hele fijne zomer edit het internet op gegooid heeft!

Het is een open deur om te vertellen dat we van de winter houden, en dat komt dan niet om de feestdagen zoals kerst en oud en nieuw. Sneeuw en daarmee meteen ook het wintersporten, dat is hetgeen wat de motor bij ons doet draaien!

Maar goed, de andere tijden hebben ook zo zijn mooie momenten natuurlijk en er mag niet vergeten worden dat er ook in de warme dagen gewoon aan de wintersport skills gewerkt kan worden. Zo ook bij Elia Mitalas die de afgelopen zomer zo te zien zeker niet heeft stil gezeten. Bispingen is namelijk de plek waar je moet zijn wanneer je fan bent van het freestylen in de zomer en uiteraard was het talent uit Den Haag daar dan ook aanwezig.

Hier heeft gelukkig de camera aangestaan zodat we daar hieronder nu van mee kunnen genieten, ook al zou het hier niet bij blijven. Elia Mitalas, die net nog een samenwerking met MK Ski Service in de wacht wist te slepen én afgelopen oktober ook nog eens op het witte doek te zien was bij iF3, was namelijk ook nog eens richting de Franse Alpen afgereisd voor de nodige shots. Al met al maakt deze edit van Elia Mitalas ons dus wel een beetje fan van de zomer en man, wat vinden we die muziek toch erg lekker old school zeg!

Maarrrrr, we mogen de winter nog zeker niet afschrijven want we zijn pas net begonnen! Zeggen we eh… hoopvol. Check de verse edit van Elia Mitalas hieronder! Kennis maken met Elia Mitalas? Klik dan hierrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's