Video's - 16 april 2015   12:10 EPIC: Jon Olsson knalt met z’n Audi RS6 DTM door de sneeuw

Door:

Man wat hebben we er lang op moeten wachten, maar nu hebben we eindelijk bewegende beelden van Jon Olsson’s nieuwe speeltje, de Audi RS6 DTM! Als je maandenlang hebt gewerkt aan dit bizarre beest, wat is dan het eerste wat je doet? Even de sneeuwschuiver uithangen natuurlijk! 

En sneeuwschuiven kan dit apparaat wel! De Audi RS6 DTM heeft zo’n gigantische onderlip op de voorkant zitten, daar kan je heel wat sneeuw mee verzetten. Als je dan ook nog eens 950PK onder je reet hebt liggen is het helemaal feest en dat is dan ook duidelijk te zien in deze vette beelden!

Het is een beetje traditie geworden, als Jon een nieuwe auto heeft duikt hij er gelijk de sneeuw mee in. Of het nou een dikke Lamborghini is of een handgemaakte supercar, het maakt allemaal geen donder uit! Jon zijn auto’s moeten er maar tegen kunnen, als professionele skiër heb je namelijk een kleine kans dat je af en toe ergens moet zijn waar een vlokje sneeuw ligt.

Nadat Jon zijn nieuwste sneeuwmonster had gepresenteerd werd hij helemaal bedolven onder de vraag om video’s en dus is hij er samen met de Betsafe crew op uit getrokken. Jon Olsson Invitational zit eraan te komen en dus was hij in de buurt van het Zweedse Åre, waar zo te zien de winter nog volle bak bezig is! Midden een sneeuwstorm hebben ze de RS6 DTM aangetrapt om met alle 950 pony’s over de besneeuwde wegen te knallen. Als je de video bekijkt dan zie je het zelf, de RS6 DTM is prima te gebruiken als sneeuwschuiver omdat hij zo te zien zonder problemen door een dik pak sneeuw weet te rijden! De helikopter crew heeft ook flinke cohones zo te zien, door gewoon te gaan vliegen in de sneeuwstorm.

We kunnen zelf wel een boek schrijven over deze epische auto, zo vet vinden we hem, maar je kan beter gewoon het filmpje checken. Let vooral even op het geluid aan het begin van de video! Wij pakken even een bakje om te kwijlen…

RS6 DTM RS6 DTM RS6 DTM RS6 DTM RS6 DTM RS6 DTM RS6 DTM

Bron:

Foto's: Jon Olsson / Betsafe

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's