Video's - 26 november 2017   10:01 Er is meer bekend over Jon Olsson’s nieuwe aanwinst Lord Hans

Door:

De introductie van Lord Hans had Jon Olsson best prima in elkaar weten te draaien, maar om nou te zeggen dat we erg veel informatie kregen over z’n nieuwe bolide? Mwah… Niet bepaald. Daarom organiseerde Jon Olsson een Q&A waarin hij een hoop vragen beantwoordde over Lord Hans. Die blijkt op zijn beurt dan ook nog niet helemaal af blijkt te zijn, dus benieuwd wat Jon z’n plannen zijn en niet geheel onbelangrijk: wanneer hij eens met dat brute apparaat de sneeuw gaat trotseren?!

Woaah, wat is Lord Hans toch een bruut beest zeg, allemachtig! We hebben er dan ook geen woorden voor behalve dat we stik jaloers zijn op die off road verschijning van Jon Olsson. Bij deze merk je dus al dat we ‘t niet onder stoelen of banken steken dat we Lord Hans een betere car voor Jon vinden dan George, want laten we wel wezen… George was leuk, maar iets voor Jon?

Gelukkig werd daar dan ook snel verandering in aangebracht en mocht Lord Hans het strijdtoneel opkomen en mamma mia! We worden gewoon alweer rete enthousiast als we erover praten, maar de vragen bleven zich opstapelen aangezien we eigenlijk niet erg veel verder kwamen dan de tekst dat hij wellicht, heel misschien, als het allemaal meezit, 800 pk bezit.

Ja, dat is leuke informatie, maar we willen meer weten over deze nieuwe bolide! Bijvoorbeeld of Jon weer aan rare evenementen mee gaat doen zoals de Gumball, of de Mongol Rally? En hoeveel PK hij nou eigenlijk écht, want we willen papierwerk zien! Wat is overigens zijn idee met die blauwe lichten in de grill? Wat vindt Janni ervan en hoelang gaat hij deze houden? En eh… WANNEER GAAT HIJ NOU EINDELIJK EENS MET DIE CAR RICHTING DE SNEEUW!? Dit en meer krijg je gelukkig hieronder beantwoord in de Q&A die we hieronder voor je klaar hebben gezet, bekijk ‘m dus snel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's