Video's - 23 maart 2017   14:30 Er wordt een hoop afgetapt in de nieuwste ‘keywords’ van Good Company!

Door:

“Wait, what? De tap?!” Nee, nee, we snappen dat je nu al met een roze bril naar het weekend loopt te loeren, maar je moet in dit geval nog even wachten met het onder de tap liggen. Good Company heeft namelijk een nieuwe aflevering van z’n keywords online gezet en daarin is de ‘tap’ hetgeen wat telkens terugkomt!

Je weet wel, het ergens tegenaan tikken van je ski’s of snowboard terwijl je weet ik veel wat aan het doen bent. Dat is een tap! Ja lastig allemaal hoor, we begrijpen het, maar we moeten toch even door en Tom Wallisch helpt hier graag bij. Hij heeft namelijk met z’n crew weer fijn beeldmateriaal weten te maken en dit alles naderhand op het internet gegooid.

Altijd fijn wanneer iemand zo aardig is om dat te doen en na de vorige keywords Crash en Disaster is het nu dus aan Tap om te laten zien wat ze de afgelopen periode allemaal uitgespookt hebben. Eh, aangetikt hebben.

Hoe dan ook, de beelden van Good Company hebben in de voorgaande afleveringen laten zien dat je de kunsten van Tom Wallisch niet zomaar even via de achterdeur naar buiten kunt trappen met de tekst “ga eens wat nuttigs doen met je leven”, want het is gewoon chill om naar te kijken.

Ja, zo is het gewoon. Nu gaan we dus tappen en soms gaat dat niet helemaal zoals het moet. Die pogingen konden dus ook bij de crash edit voorbij komen, maar dat hebben ze niet gedaan om te laten zien dat je niet zomaar even iets tapt. Ofzoiets?

Geen idee, maakt ook verder geen zak uit, Good Company heeft ons weer vermaakt en de vraag is natuurlijk wat we hierna te zien gaan krijgen. Misschien een keyword als spin? Of als switch? Het is nog even gokken. Ook al zal dat woord er zeker niet inkomen.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's