Video's - 19 maart 2018   9:09 Even lekker dikke lijnen rijden met Wiley Miller

Door:

We zeggen nooit nee tegen dikke lijnen in de ongerepte poedersneeuw en al helemaal niet wanneer ze met Wiley Miller zijn!

Ja daar kan je ons wel vrolijk mee maken hoor en zeker wanneer het ook nog eens een highlights edit blijkt te zijn van de afgelopen jaren. Wiley Miller zit natuurlijk ook niet stil en de afgelopen periode heeft hij toch wel genoeg dikke lijnen weten te rijden. Gelukkig voor hem natuurlijk, want dat betekent dat hij doet wat hij leuk vindt, maar ook gelukkig voor ons!

Want iets met halleluja camera’s enzovoort. Nee serieus, Wiley Miller is gewoon geniaal om naar te kijken en dat wordt nog maar eens bewezen in onderstaande video. Hij pakt soms dan ook lijnen waarvan je niet dacht dat het mogelijk was om er vanaf te skiën, maar zo te merken draait Wiley Miller z’n hand er niet voor om.

En waarom zou hij ook, hij is een badass skier, dan kan je dat gewoon. Maar echt, deze man moet je gewoon even voorbij zien komen op je scherm! Zonder grappen en grollen wat we nog wel eens willen uitkramen.

We hoorden van anderen zelfs nog de tekst “All you’ve gotta do is sit back, relax and enjoy some of the smoothest skiing in the game” en daar zijn we het in dit geval zeker mee eens. Dus, dikke tip van onze kant: check snel de beelden van Wiley Miller en geniet ervan. Maar dat laatste is dus overbodig om te melden aangezien je er zeker weten plezier aan gaat beleven.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Finn Bilous laat zich van z’n goede kant zien want zojuist is er een ferme edit van ‘m het internet opgekomen. Footage van contests, easy parksessies, lifestyle momenten… Het is allemaal aanwezig in deze nieuwe edit van freestyle skiër Finn Bilous en dit komt allemaal omdat hij thuis zat opgesloten! Lees Meer…

Meer Video's