Video's - 6 december 2019   20:47 Evy Poppe showt 2018/2019 seizoensedit

Door:

Altijd fijn, zo’n terugblik op wat er het afgelopen seizoen is gebeurd en zeker wanneer we de talentvolle snowboardster Evy Poppe voor ons neus krijgen!

Want ook al zitten er een aantal wedstrijden op die Evy Poppe heeft gereden, er is genoeg om van te genieten wanneer de Belgische snowboardster haar snowboard onderbindt en ‘m door het park stuurt. En of dat nou in de sneeuw van het Zwitserse LAAX is of dat de Oostenrijkse schansen en rails worden aangedaan of dat Poppe tijdens de Junior Wereldkampioenschappen in Kläppen moet laten zien wat ze waard is…

…Dat maakt het talent uit België allemaal niet uit. Wat zeggen we, zelfs Perisher in Australië komt voorbij! En ook al heeft er naar alle waarschijnlijkheid aardig wat tijd ingezeten, de seizoensedit van het Belgische toptalent Evy Poppe mag er zeker weten zijn. Smooth is de naam die hij mee heeft gekregen en zo zien haar tricks er negen van de tien keer ook uit. Heerlijk om naar te kijken en we worden ook altijd wel extra enthousiast omdat we weten dat ze zelf altijd erg gedreven is om er nog iets mooiers van te maken.

Overigens zeggen we net ‘aardig wat tijd ingezeten’ maar dat zal een understatement zijn. Denk je eens in dat je namelijk alle shots die je hebt gemaakt ‘even’ terug moet gaan kijken om te zien of die trick of dat shot de seizoensedit zal kunnen halen. Dat is toch niet te doen? Stel dat je überhaupt bij elke wedstrijd en/of trainingsweek elke dag een paar runs zou filmen, dan ben je aan het einde van het seizoen echt wel even zoet met alle content!

Maar goed, gelukkig is dat dus voor ons gedaan en kunnen we kijken naar de hoogtepunten van Evy Poppe haar 2018/2019 seizoen. En zijn we nu stiekem al benieuwd wat de komende seizoensedit allemaal gaat brengen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's