Video's - 9 april 2016   15:30 Experiment van Streetlab: Kun je werken als skileraar terwijl je helemaal niet kunt skiën?

Door:

Nadat we zo erg hadden genoten van de mannen van Streetlab, toen ze hadden uitgeprobeerd of je een vrouw kunt versieren in de skilift, gingen we op jacht. Op jacht naar meer ontiegelijk awkward geniaal beeldmateriaal! Dat hebben we gevonden en wel in de vorm van een nieuw experiment. Want kan je skileraar worden, zelfs als je eigenlijk nog nooit op ski’s hebt gestaan? Streetlab zocht het uit!

Zoals we zeiden heeft Streetlab al zijn introductie gemaakt op Snowchamps en wel met de vraag of je vrouwen kunt versieren in de skilift. En dat mooie avontuur smaakte voor ons naar meer! Die episode gaf ons namelijk dermate veel plaatsvervangende schaamte dat we nieuwe avonturen van die helden in de sneeuw moesten gaan bekijken. En toen, toen vielen we over een nieuw experiment van ze!

Al gauw bleek het de eerste aflevering van hun wintersportreis te zijn en dus waren we meteen weer happy aangezien we graag starten bij het begin. In deze aflevering zijn de heren van Streetlab namelijk compleet onvoorbereid richting Les Deux Alpes gegaan om eens te kijken hoe ze hier allerlei rare fratsen uit kunnen gaan halen en vanaf dat moment waren we stiekem al verkocht.

Want dat kan natuurlijk alleen maar fout gaan en dat bleek al gauw het geval te zijn. Streetlab ging onderzoeken of je skileraar kunt spelen terwijl je zelf nog nooit op die lange latten hebt gestaan en wanneer de crew arriveert op de piste zien ze de eerste uitdaging al voorbij komen. “Dit zijn de echte skileraren. Ze hebben altijd van een aparte gadget bij zich, bril of muts, dat ze net even iets anders zijn dan de rest. Ja, dit zijn wel hele soepele gasten,” aldus Streetlab waardoor Jasper, degene die moet spelen als skileraar, reageert met de geniale tekst “Klopt, dus ik speel gewoon alsof ik heel soepel ben,”.

Right. We hoeven je waarschijnlijk niet te waarschuwen dat je weer van je stoel gaat vallen van ‘t lachen als de gruwelijk ongemakkelijke avonturen weer voorbij komen dus keten jezelf vast en klik hieronder op play!

Vorige experiment: Kan je vrouwen versieren in de skilift?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's