Video's - 22 februari 2020   20:02 Faction dropt de athlete edit van Alex Hall uit ‘The Collective’

Door:

Van de straten van Helsinki tot de diepe poeder in Canada, voor Alex Hall is er geen plek waar hij niet uit de voeten kan met z’n ski’s en dat blijkt nog maar eens. De athlete edit van Faction uit ‘The Collective’ is er dus eentje die je zeker moet zien!

En als je die hebt gezien moet je even je ogen de kost geven bij de athlete edit van Antti Ollila. Dat is ook zo’n video waar je gewoon met grote ogen naar gaat zitten kijken en zeker als je ‘m op groot scherm laat draaien is hij voorbij voordat je er erg in hebt.

Maar hey! Dat zijn dus dingen voor later he, want we willen niet hebben dat je nu al doorklikt en daardoor Alex Hall gewoon parkeert. En wellicht niet meer aanslingert.

Dat zou namelijk écht zonde zijn.

Gelukkig lees je dit nog en dat betekent dat je nog met ons bent, waarvoor kudos. Dus, snel door met Alex Hall, want deze kerel is namelijk écht van alle markten thuis. Zoals we al zeiden in de intro kan je je op gaan maken voor heel wat diversiteit in de edit en buiten die twee voorbeelden van hierboven gaan ook de booters in Noorwegen en La Clusaz afgevinkt worden.

Meer dan genoeg actie in de tent om je de komende minuten te gaan vermaken dus! Hall, die laatst nog in het nieuws kwam omdat hij voortaan in kleding van Spyder gaat rijden, zal je de komende minuten echt gaan vermaken met z’n urban werk, maar dus ook de pillows in Canada mogen niet vergeten worden. Dit alles is te zien in de nieuwe film van Faction skis ‘The Collective’, ware het niet dat er ook beelden zijn die het licht door deze edit nu pas zien!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's