Video's - 4 april 2017   13:33 Faction is bezig met een nieuw, groot project en dit is de vette teaser

Door:

Yeah! Faction laat zijn gezicht weer eens zien en dat doen ze op een manier waar we enorm vrolijk van worden. Ze zijn in deze periode enorm druk bezig om een nieuw project uit de grond te stampen en in de herfst moet het af zijn. Dat kan alleen maar allemachtig prachtig worden en de teaser staat al op je te wachten!

We zaten al te wachten en te wachten en te wachten op een antwoord, want wat ging Faction nou eigenlijk doen na het stoppen met We Are The Faction Collective? En hoe gingen ze ervoor zorgen dat men de nieuwe aanpak ook kon waarderen?

We Are The Faction Collective was namelijk écht een mooie webserie en als je die nog niet hebt gezien kunnen we je aanraden om ‘m helemaal te bekijken. Van start tot het einde. Echt, wat een heerlijke video’s waren dat zeg. Klikken en kijken op deze blauwe tekst dus, maar laten we snel terug gaan naar het nieuws. Want om zoiets te overtreffen moet je wel aardig druk bezig zijn. Maar goed, dat blijkt dus dit keer ook het geval en wel in de vorm van…

*trommelgeroffel*

…Een volledige team film! Het is dan ook de eerste keer dat ze zich bezig houden met zo’n groot project en zoals we al tegen je zeiden: de teaser staat al online en de complete film moet ergens in de herfst van dit jaar uit gaan komen. Al met al is het dus aftellen geblazen, want Faction die bij de atleten thuiskomt en over dit alles een hele film maakt? Wij zijn fan!

Om het allemaal te vieren staat hieronder alvast een teaser van hun rip naar Finland waar ze bij Antti Ollila zijn. Hier komen Tim McChesney, Alex Hall en Daniel Hanka erachter wat de mogelijkheden zijn voor urban ski mogelijkheden in Finland en dat zorgde weer voor mooie momenten. Check ze!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's