Video's - 2 juni 2018   11:48 Faction showt nog nooit vertoonde beelden van ‘This Is Home’

Door:

“This Is Home brengt je extra beelden die je nog nooit hebt gezien, terwijl ze wel de moeite waard zijn!” aldus Faction. Yeah, right. Dachten we, maar het was wel degelijk zo dus maak maar even tijd vrij!

Want hij duurt dik achttien minuten. Oh, en die ‘Yeah, right’ kwam niet helemaal uit de lucht vallen want we wisten niet dat er nog meer beelden te zien waren van Faction Skis’ teamfilm This Is Home, maar wanneer ze ermee op de proppen komen dan werken we graag mee met het verspreiden van de beelden!

We zeggen “we wisten niet dat er nog meer beelden te zien waren” want eh… Ze hadden namelijk de complete film al online gezet, maar ook de atleten edits én de resort edits hebben ondertussen al het daglicht mogen zien. Ja, dat is best een hoop, blijft er dan nog wel wat over?

Het antwoord hierop is een volmondige yes want de behind the scenes beelden hebben we nog niet in ons assortiment zitten. Ze noemen het zelf een rough cut en dat is dan ook wel een beetje wat er op je te wachten staat wanneer je op play klikt.

Je gaat namelijk iets van pak ‘m beet, hang ‘m weg, lijst ‘m in twintig minuten aan beeldmateriaal voorbij zien komen van Duncan Adams, Adam Delorme, Alex Hall, Tim McChesney, Antti Ollila, Eirik Sæterøy, Pablo Schweizer en Henry & Kelly Sildaru. Die je dus naar alle waarschijnlijkheid nog nooit hebt gezien.

Dat is nog eens echt behind the scenes en zoals de kenner nu al weet, vanwege de combinatie van atleten die hierin voorkomen, gaan we dit keer naar Verbier want dat is de plek waar het allemaal mocht gaan gebeuren.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's