Video's - 2 december 2019   18:19 Faction Skis dropt hun nieuwste film ‘THE COLLECTIVE’ compleet online

Door:

Slinger die televisie van je maar weer aan want ditmaal is het Faction Skis die de spotlight naar zich toe heeft getrokken en wel door ‘THE COLLECTIVE’ volledig op internet te zetten!

En daarmee is de tweede full film door The Faction Collective een feit! Eigenlijk moeten we team film zeggen, maar dat woord gebruiken ze zelf ook niet dus in dit geval houden we even verstandig onze mond daarover dicht.

Maar goed, onofficieel tussen jou en mij… Dat is het natuurlijk wel gewoon. Ze kunnen namelijk hoog en laag springen, maar veranderen van feeling doen we niet.

Hoeft gelukkig ook niet, aangezien Faction Skis het ditmaal met ‘THE COLLECTIVE’ vooral belangrijk vond dat er iets gesmeed zou gaan worden. Want zoals ze zelf zeggen. “Skiing is Collective. Some call it a tribe mentality, others call it a shared sense of purpose. This film is our definition, written by a diverse team, each with their own ideas, their own forms of expression. THE COLLECTIVE is more than the sum of its parts. No matter who you are or where you come from – it feels good to be part of something special.” en vooral dat laatste raakt natuurlijk de snaar waar we het over hebben.

Of in ieder geval in woorden proberen te verwoorden. Hoe dan ook, de crew is echt over heel de wereld wezen shredden en natuurlijk wordt alles weer op zo’n manier geshowd dat je het liefste vandaag nog op de ski’s staat.

Dat is helaas niet het geval. Of naja, voor merendeel van ons. Als je toch zo’n gluiperd bent die het wel heeft weten te fixen: geniet ervan, maar geniet meteen even voor ons allemaal want je bent echt een van de weinige.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's