Video's - 16 april 2017   10:57 Faction Skis gooit nog een vette teaser online van hun nieuwste teamfilm

Door:

De vorige keer werd al uit de doeken gedaan dat Faction bezig is met iets groots en nieuws en dit alles werd in combinatie met vette beelden online gezet. Nu blijkt dat er nog meer beelden zijn om overheen te kwijlen en ook die gaan over hun nieuwste project, alleen dit keer gaan ze naar Montana!

Eerst de vorige teaser bekijken waar je ook nog eens extra informatie krijgt over het nieuwste project van Faction? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Wanneer we Montana zeggen moet je overigens niet denken dat ze naar de indoorhal zijn afgereisd die Montana Snowcenter heet en in Bergeijk staat, want dat is niet het geval. Dit keer zijn ze namelijk richting naar het huis van Adam Delorme gegaan om daar het een en ander onder te stunten.

En dat is zonder twijfel gelukt! Nee maar echt, iedere keer dat we nieuwe beelden te zien krijgen van Faction z’n nieuwste teamfilm worden we telkens weer enthousiaster en willen we dat hij vandaag gaat uitkomen. Heel wat backcountry actie staat er op je te wachten en uiteraard mogen de sneeuwscooters en dergelijke niet ontbreken, waardoor de prachtige poeder shots in combinatie met hier en daar een tomahawk je om de oren vliegen, want tja… Ook dat gebeurt gewoon.

Atleten als Duncan Adams, Tim McChesney en Arnaud Rougier zullen dalijk langskomen, net zoals Adam Delorme, maar dat is logisch he. Overigens heeft Faction zelf ook nog eens extra duidelijk aangegeven dat er in de aankomende periode nog meer beelden het wereld wijde web op geslingerd zullen gaan worden, dus wat dat betreft kunnen we maar één ding zeggen: BRING IT ON! Want wachten? Dat doen we liever niet in dit geval.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's