Video's - 20 december 2017   13:26 Faction Skis zet Alex Hall’s segment uit This Is Home GRATIS online

Door:

Tim McChesney ging ‘m voor en nu is het de beurt aan Alex Hall om zijn talent te laten zien op het witte doek. Onder leiding van Faction Skis gaat de Amerikaanse skiër uit Park City, Utah namelijk tot het gaatje en dat alles staat nu gewoon in volle glorie online!

Laten we, voordat we doorgaan met dit artikel en ergens duidelijk over zijn. This Is Home is een geniale teamfilm die je gewoon echt moet hebben gezien, klik daarvoor hierrrr, en niet alleen om de tricks die ze voorbij laten komen. Het hele idee van ‘wij hebben een team en die willen we graag als team naar buiten brengen’ hebben ze wat ons betreft erg goed om weten te toveren in beeldmateriaal.

Want wanneer je niet precies weet waar het allemaal over gaat. The Faction Collective gaat met de complete crew, of een gedeelte daarvan, naar iemand z’n thuisbasis en vanuit daar begint het hele gefilm. Eh, gestunt bedoelen we natuurlijk want iedere atleet heeft wel iets in de buurt zitten wat lijkt op een berg en dat mag uiteraard even goed geshowd worden.

“heeft wel iets in de buurt zitten wat lijkt op een berg” is een beetje lastig uit te leggen wanneer je Johnny Collinson heet en gewoon Alta als je ‘thuisberg’ hebt, maar er zitten genoeg momenten tussen dat het allemaal niet zo rooskleurig is. Maar goed, we zullen je niet vermoeien met nog meer tekst, voor Alex Hall hebben ze alle mogelijke shots even op een rijtje gezet want hij heeft genoeg plekken gezien toen de camera op ‘m gericht stond. Dusja, dat wil je gewoon even zien en die zijn hieronder te bekijken!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's