Video's - 16 november 2017   13:04 Faction Skis zet Tim McChesney’s segment uit This Is Home GRATIS online

Door:

Ooh, is dit even erg nice om tegen te komen zeg, het feest van ‘we gooien de segmenten gratis online omdat de film toch al uit is’ is begonnen! Faction Skis is degene in kwestie en zij wilden niet langer wachten, daarom kan jij nu vanuit je luie stoel naar een gedeelte van This Is Home kijken waarin Tim McChesney zich compleet uit de naad stunt!

We wilden eigenlijk zeggen “als je ‘m nog niet gezien hebt moet je ‘m echt even aan gaan slingeren want hij is zonder twijfel het bekijken waard”, maar wanneer Faction Skis daar al aan meewerkt dan is het een kwestie van meermaals op Snowchamps kijken en je hebt de hele film gezien. Makkelijker dan dat gaat het niet worden!

Nouja, okay, wanneer je de film daadwerkelijk compleet aanzet wellicht wel, maar dan is de vraag hoe je aan de complete film bent gekomen. En waarom je ons daar nog niets over hebt gemeld uiteraard, maar dat is weer iets voor een ander moment. Hoe dan ook, Faction Skis heeft nu dus met Tim McChesney de keuze gemaakt om alles in segment vorm online te gaan zetten en wij zullen vanaf nu voor jou iedere dag even bij Faction Skis om de hoek gluren of er al meer richting het wereld wijde web gaat komen.

Tot die tijd is het de Amerikaanse skiër uit Park City, Utah waarmee afgetrapt gaat worden en we zitten gewoon weer met een grote grijns naar ons scherm te kijken. Niet alleen geeft hij zijn ski’s de sporen tijdens het pillow hoppen in de backcountry, ook de unieke urban setups zijn wel aan Tim McChesney besteed!

 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Finn Bilous laat zich van z’n goede kant zien want zojuist is er een ferme edit van ‘m het internet opgekomen. Footage van contests, easy parksessies, lifestyle momenten… Het is allemaal aanwezig in deze nieuwe edit van freestyle skiër Finn Bilous en dit komt allemaal omdat hij thuis zat opgesloten! Lees Meer…

Meer Video's