Video's - 28 november 2017   15:46 Faction Skis zet ‘Utah’ segment uit This Is Home GRATIS online

Door:

Woohoo, we mogen weer! Faction Skis heeft na het segment met Tim McChesney nu ook de minuten online gezet dat de crew richting Utah is gegaan. Hier kwamen ze Johnny Collinson tegen die ze met alle plezier even liet zien hoe het in ‘zijn gebied’ er allemaal aan toe gaat!

Secret spots, favoriete lijnen, weten bij welke bomen je links of rechtsaf moet gaan om die ene brute cliff te kunnen pakken… We hebben ze allemaal wel in ons ‘eigen skigebied’. En met eigen skigebied bedoelen we natuurlijk dat gebied waar je zovaak komt of bent geweest dat je alles, maar dan ook echt alles kunt dromen. Zelfs de openingstijden van die ene speciale bar waar je alleen als local mag komen.

En dan moet je zelfs nog even Johnny Collinson hebben, de local uit Little Cottonwood, Utah die de Wasatch Mountains als zijn speeltuin mag bestempelen. Dat gebied heeft naar eigen zeggen hem gemaakt zoals hij nu is en dat kunnen we ergens wel begrijpen wanneer we de beelden begluren. Overal zijn er mogelijkheden om aan je talent te werken en al helemaal wanneer het zo’n gebied is!

Ondertussen is het al geen geheim meer wat Faction nou eigenlijk met z’n team film naar buiten wilde brengen en wordt het eigenlijk met de edit mooier om naar te kijken. Met Tim McChesney die de vorige keer in de schijnwerpers stond zijn het nu Sam Anthamatten en Duncan Adams die richting Johnny zijn afgereisd. Met z’n drieën maken ze er een mooi avontuur van maar goed… Dat mag ook wel met deze drie namen natuurlijk. Langer gaan we je dan ook niet ophouden, tijd voor This Is Home van Faction!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's